MASCOT® Skaljakke SAFE SUPREME

1.349 kr.

Beskyt dig med stil med MASCOT® Skaljakke SAFE SUPREME – designet til ekstreme forhold og med fokus på sikkerhed og komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400097818494 Kategori:

MASCOT® Skaljakke SAFE SUPREME er den ultimative beskyttelse mod alle vejrets luner. Denne jakke er fremstillet af et slidstærkt materiale og har en CORDURA®-indsats ved håndleddene, der forlænger produktets levetid markant. Med forstærkninger indvendigt i jakken kan du have værktøj i bukselommerne uden bekymringer, da foret er designet til ikke at gå i stykker.

Denne jakke er ikke kun praktisk, den er også teknisk avanceret med en åndbar, vind- og vandtæt konstruktion samt tapede sømme, der sikrer dig en pålidelig beskyttelse i selv de mest barske vejrforhold. Uanset om du arbejder udendørs eller bare nyder friluftslivet, vil denne jakke være din trofaste følgesvend.

Med MASCOT® Skaljakke SAFE SUPREME får du ikke kun en pålidelig beskyttelse mod elementerne, men også et stilfuldt og moderne design, der gør dig godt klædt på i enhver situation. Gør dig klar til at erobre verden med denne jakke, der forener funktionalitet, holdbarhed og komfort på en enestående måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MASCOT® Skaljakke SAFE SUPREME”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.