Mascot Skaljakke hvid 4xl

2.928 kr.

Få maksimal komfort og beskyttelse med Mascot Skaljakke i 4XL. Ideel til arbejde i udfordrende vejrforhold. Shop nu for professionelt look.

Køb her

Varenummer (SKU): 12131501310826783 Kategori:

Mascot Skaljakke hvid 4xl er den ultimative jakke til dig, der ønsker både stil og funktionalitet i én og samme pakke. Lavet af et strækbart stof, denne skaljakke giver dig en let og behagelig pasform, samtidig med at den er ekstremt slidstærk og holdbar. Perfekt til både arbejde og fritid, denne jakke er åndbar, vind- og vandtæt, hvilket sikrer, at du er beskyttet mod elementerne uanset vejret.

De tapede sømme sikrer en vandtæt finish, mens den lukkede lynlås og det indvendige vindfang holder vinden ude. En foret og aftagelig hætte giver dig mulighed for at tilpasse jakken efter behov, og den klare plastik på siderne af hætten giver optimal synlighed i alle vejrforhold. Med en høj krave og brystlomme med lynlås har du altid nem adgang til dine væsentlige genstande, mens de forlommer med lynlås giver ekstra opbevaringsmuligheder.

Uanset om du arbejder udendørs eller nyder naturen i din fritid, vil Mascot Skaljakke hvid 4xl være din pålidelige følgesvend. Skabt til at imødekomme dine behov og give dig den bedste komfort og beskyttelse, denne jakke kombinerer stil med praktiske egenskaber. Skil dig ud med denne elegante jakke, der vil sikre, at du altid er forberedt på alt, hvad dagen bringer. Investér i kvalitet, investér i Mascot Skaljakke hvid 4xl.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Skaljakke hvid 4xl”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.