Mascot Skaljakke mosgrøn/sort 2xl

2.030 kr.

Få det bedste inden for komfort og stil med Mascot Skaljakke i mosgrøn/sort 2xl. Ideel til udendørsaktiviteter og professionelt brug.

Køb her

Varenummer (SKU): 12131501786407099 Kategori:

Mascot Skaljakke i mosgrøn/sort i størrelse 2XL er den ultimative jakke til enhver udendørsentusiast. Med sit tofarvede design skiller denne jakke sig ud med stil og funktionalitet. Lavet af fire-vejs strækstof, kombinerer den lave vægt med en høj slidstyrke, hvilket gør den ideel til alle former for aktiviteter under alle vejrforhold.

Jakken er åndbar, vind- og vandtæt, så du kan være sikker på at holde dig varm og tør, uanset hvad naturen byder på. Alle sømme er tapede for at sikre en ekstra beskyttelse mod elementerne. Den vandtætte lynlås og det indvendige vindfang giver ekstra beskyttelse mod vind og regn.

Hætten er aftagelig, foret og har en regulerbar elastiksnor, så du kan tilpasse den præcis efter dine behov. Jakken har også en høj krave med en regulerbar elastiksnor, der giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr.

Uanset om du er ude på vandretur, cykeltur eller bare skal på arbejde, vil Mascot Skaljakken i mosgrøn/sort være din trofaste følgesvend. Kombinationen af stilfuldt design og høj funktionalitet gør denne jakke til det perfekte valg for den moderne eventyrer, der ikke går på kompromis med kvalitet og komfort. Investér i en Mascot Skaljakke i dag og tag dine udendørsoplevelser til et helt nyt niveau.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Skaljakke mosgrøn/sort 2xl”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.