Mascot Skaljakke børn sort 164

936 kr.

Hold dine børn varme og godt beskyttet med Mascot Skaljakke i str. 164. Det perfekte valg til udendørs eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 12131501827054121 Kategori:

Forestil dig dit barn udforske verden iført Mascot Skaljakke i sort. Den lette metervare gør det til en fornøjelse for børn at bevæge sig frit og ubesværet, uanset om de leger i parken eller udforsker naturen. Med denne skaljakke er de beskyttet mod vinden og vandet, takket være den vindtætte og vandafvisende kvalitet.

Mascot Skaljakke er designet med tapede sømme og en aftagelig hætte, der er foret og har en bred elastikkant, hvilket sikrer ekstra beskyttelse og komfort. Jakken lukkes let med en lynlås og har et indvendigt vindfang, der holder det kolde vejr ude. Forlommerne med lynlåse giver børnene mulighed for at opbevare deres små skatte sikkert.

Det ekstra touch af stil kommer fra de smarte print og reflekseffekter på jakken, der ikke kun giver et moderne look, men også sikrer, at dit barn kan ses i mørket for øget sikkerhed. Med ribbet håndled, skjult i vindfanget, tilbyder Mascot Skaljakke en behagelig pasform og forhindrer vinden i at trænge ind.

Med en kvalitet på 100% er Mascot Skaljakke den perfekte kombination af stil, funktionalitet og komfort til dit barns eventyr udendørs. Lad dem føle sig trygge og beskyttede i enhver aktivitet, de tager på sig, og lad dem nyde naturen uden at bekymre sig om vejret. Mascot Skaljakke i sort vil være deres trofaste følgesvend, der bringer glæde og varme i ethvert vejr. Giv dit barn den bedste start på eventyret med Mascot Skaljakke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Skaljakke børn sort 164”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.