Mascot Skaljakke børn azurblå/mørk marine 164

936 kr.

Opdag Mascot Skaljakken til børn – Letvægts, vandtæt og slidstærk. Beskyt dine børn mod regn og vind med stil. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12131501827056337 Kategori:

Den Mascot Skaljakke til børn i azurblå og mørk marine er den ultimative beklædningsgenstand til aktive og eventyrlystne små eventyrere. Med sin lette metervare er denne jakke ikke blot behagelig at have på, men den besidder også vindtætte og vandafvisende egenskaber, der sikrer, at dit barn kan udforske verden i al slags vejr med komfort og beskyttelse.

Sømmene på jakken er tapede for at sikre, at der ikke trænger vand eller kulde ind, mens den aftagelige hætte med bred elastikkant kan tilpasses efter behov. Jakken lukkes nemt og hurtigt med lynlås, der er beskyttet af et indvendigt vindfang for ekstra beskyttelse mod elementerne. Forlommerne har også lynlåslukning, så dit barn sikkert kan opbevare sine små skatte undervejs.

Med ribbet (skjult i vindfanget) ved håndleddene kan jakken justeres, så den passer perfekt til dit barns størrelse og form. De smarte print og reflekseffekter på jakken sikrer, at dit barn er synlig og sikker selv i mørke omgivelser. Kvaliteten er i top med 100 % materialer, der sikrer holdbarhed og lang levetid.

Den Mascot Skaljakke til børn er ikke bare en jakke. Det er en pålidelig ledsager til alle udendørs aktiviteter, en trofast ven til leg og eventyr, og en pålidelig beskytter mod vind og vejr. Lad dit barn føle sig fri til at udforske verden med sikkerhed og stil i denne fantastiske skaljakke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Skaljakke børn azurblå/mørk marine 164”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.