Mascot Skaljakke sort l

1.860 kr.

Skab et stilfuldt førstehåndsindtryk med Mascot Skaljakken i sort. Vind- og vandtæt, åndbar og designet til maksimal komfort under alle forhold.

Køb her

Varenummer (SKU): 12131501310800421 Kategori:

Mascot Skaljakke sort L er den ultimative følgesvend til alle dine udendørs eventyr. Lavet af strækstof med lav vægt og høj slidstyrke, giver denne jakke dig den perfekte kombination af bevægelsesfrihed og holdbarhed. Uanset om du står over for vind, regn eller sne, vil denne åndbare, vind- og vandtætte jakke sørge for, at du forbliver varm og tør i enhver situation.

De tapede sømme sikrer, at vand og vind ikke trænger igennem, mens den aftagelige hætte med klar plastik i siderne giver dig mulighed for at tilpasse jakken efter vejrforholdene. En høj krave og lynlåslukning med indvendigt vindfang beskytter dig mod elementerne, så du kan fokusere på dit eventyr uden bekymringer.

Med en brystlomme og forlommer med lynlås har du rigelig plads til opbevaring af dine vigtigste ejendele, mens du er på farten. Uanset om du er på vandretur i bjergene, camping i skoven eller bare ude at gå en tur i regnvejr, vil Mascot Skaljakke sort L være din pålidelige ledsager, der kombinerer stil, komfort og funktion på enestående vis. ¡Klar til alle dine udendørs eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Skaljakke sort l”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.