MASCOT® Skaljakke ACCELERATE

829 kr.

Opnå uovertruffen beskyttelse og komfort med MASCOT® Accelerate skaljakke. Ideel til udendørs arbejde i al slags vejr. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400359958830 Kategori:

MASCOT® Skaljakke ACCELERATE er din ultimative følgesvend til enhver udendørs aktivitet. Denne jakke er designet til at modstå enhver udfordring med sit 100% polyester materiale, der gør den åndbar, vind- og vandtæt med tapede sømme. Uanset om du bevæger dig gennem tæt skov, klatrer op ad stejle bjerge eller udforsker byens gader, vil denne jakke holde dig beskyttet mod elementerne.

Med en smart lukning med lynlås og indvendigt vindfang kan du være sikker på, at vinden ikke får en chance for at trænge igennem. Den aftagelige forede hætte med regulerbar elastiksnor sikrer, at du kan tilpasse jakken efter dit behov og vejrforholdene. Ærmerne er forstærket med slidstærkt CORDURA®-materiale, så du kan bevæge dig frit og samtidig være godt beskyttet.

Denne jakke er ikke kun praktisk og funktionel, den er også stilfuld og moderne. Det tidløse design passer til enhver stil og gør dig til et stilikon, uanset hvor du er. Ribkanten ved håndleddene holder kulden ude og sørger for en behagelig pasform.

MASCOT® Skaljakke ACCELERATE er mere end bare en jakke – det er dit uundværlige redskab til eventyr og udforskning. Lad ikke dårligt vejr holde dig tilbage, tag styringen med denne pålidelige jakke, der er skabt til at følge dig på alle dine eventyr. Opgrader din udendørs garderobe i dag med denne fantastiske jakke, og vær klar til at erobre verden, uanset hvad den sender din vej.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MASCOT® Skaljakke ACCELERATE”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.