Tilbud!

2117 of Sweden Kuolpa, skaljakke, herre, grøn

Original price was: 3.799 kr..Current price is: 3.039 kr..

Oplev ultimativ komfort og beskyttelse mod elementerne med 2117 of Sweden Kuolpa skaljakke til herrer. Perfekt til udendørs eventyr. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5366601214728796 Kategori:

Tag på eventyr i naturen med 2117 of Sweden Kuolpa skaljakke til herrer i en smuk grøn farve. Denne jakke er din ultimative følgesvend til alle slags vejrforhold, uanset om du vandrer i bjergene, cykler gennem skoven eller bare går en tur i regnen.

Med en Tritech®-membran og 3-lags konstruktion giver denne jakke en fremragende beskyttelse mod vind og vejr. Du kan være sikker på, at du forbliver tør og komfortabel, selv når elementerne er imod dig. Samtidig er jakken åndbar, så du holder dig behageligt tempereret, uanset hvor langt dit eventyr tager dig.

Den lette og fleksible konstruktion gør det nemt at bevæge sig frit, mens den justerbare hætte og manchetter giver ekstra beskyttelse mod vindstød og regn. Med sine praktiske lynlåslommer kan du opbevare dine vigtigste ejendele sikkert og tørt undervejs.

2117 of Sweden Kuolpa skaljakke er designet med fokus på både stil og funktionalitet. Den flotte grønne farve og det moderne snit giver dig en sporty og urban stil, der passer perfekt til enhver aktivitet i det fri.

Tag din eventyrlyst til næste niveau med 2117 of Sweden Kuolpa skaljakke – din pålidelige partner til at udforske naturen med selvtillid og komfort. Gør dig klar til at opleve verden på en helt ny måde og lad denne jakke være din trofaste følgesvend på alle dine udendørs eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Kuolpa, skaljakke, herre, grøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.