Mascot Skaljakke stengrå 3xl

2.245 kr.

Opnå ultimativ beskyttelse med Mascot skaljakken i stengrå i størrelse 3XL. Vand- og vindafvisende med høj komfort. Køb nu og vær klar til alle vejrforhold.

Køb her

Varenummer (SKU): 12131501310800651 Kategori:

Sæt kurs mod eventyr og komfort med Mascot Skaljakke i stengrå i størrelse 3XL. Denne jakke er den ultimative følgesvend til udendørs aktiviteter, uanset vejrforholdene. Lavet af strækstof i topkvalitet, kombinerer denne jakke letvægtsegenskaber med enestående slidstyrke. Egenskaberne inkluderer åndbarhed, vind- og vandtæthed for at holde dig tør og komfortabel under alle forhold.

Med tapede sømme og en lynlåslukning med indvendigt vindfang, giver denne jakke dig den beskyttelse, du har brug for mod elementerne. En foret og aftagelig hætte med klar plastik i siderne tilbyder ekstra beskyttelse og fleksibilitet. Du kan tilpasse din stil med en justerbar hætte og en høj krave for ekstra varme.

Praktiske lommer inkluderer en brystlomme med lynlås og forlommer med lynlåslukning, så du nemt kan opbevare dine værdigenstande sikkert og tørt. Uanset om du er på vandre- eller fisketur, arbejder udendørs eller bare nyder naturen, så er Mascot Skaljakke den perfekte pålidelige makker.

Tag styringen over dit næste eventyr med stil og komfort med Mascot Skaljakke i stengrå i størrelse 3XL. Lad dig ikke stoppe af vejret – lad jakken beskytte dig, mens du udforsker verden omkring dig. Gør dig klar til at skabe uforglemmelige oplevelser med denne alsidige og pålidelige skaljakke fra Mascot.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Skaljakke stengrå 3xl”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.