Tilbud!

2117 of Sweden Kuolpa, skaljakke, herre, grøn

Original price was: 3.799 kr..Current price is: 3.039 kr..

Opdag ultimativ beskyttelse mod elementerne med 2117 of Sweden Kuolpa skaljakke til herrer. Vandtæt, åndbar og perfekt til outdoor eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 10877901214728796 Kategori:

ed tapede sømme, justerbar hætte og manchetter samt en justerbar talje, så du kan tilpasse pasformen efter behov. Det letvægtige materiale og den fleksible konstruktion sikrer optimal bevægelsesfrihed og komfort, uanset om du er ude på en vandretur i bjergene eller løber en tur i regnvejr.

2117 of Sweden Kuolpa skaljakken er designet med fokus på både stil og funktion. Den smaragdgrønne farve tilføjer et friskt og dynamisk udtryk, samtidig med at jakken har et tidløst og stilfuldt design, der passer til enhver udendørs aktivitet. Detaljer som reflekterende logoer øger synligheden i svagt lys, mens de mange lommer giver praktisk opbevaringsplads til dine personlige ejendele.

Uanset om du er en erfaren friluftsentusiast eller bare elsker at tilbringe tid i naturen, vil 2117 of Sweden Kuolpa skaljakken være din pålidelige partner i al slags vejr. Med dens holdbare konstruktion, avancerede teknologier og stilfulde design kan du nyde udendørslivet fuldt ud, uanset hvad vejret byder på. Gør dig klar til eventyr og opdagelser med denne alsidige og pålidelige skaljakke fra 2117 of Sweden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Kuolpa, skaljakke, herre, grøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.