Tilbud!

2117 of Sweden Kuolpa, skaljakke, dame, sort

Original price was: 3.799 kr..Current price is: 3.039 kr..

Opdag perfektionen i 2117 of Sweden Kuolpa skaljakke til damer – en elegent og funktionel sort jakke med ledende vandafvisende egenskaber.

Køb her

Varenummer (SKU): 5366601690341561 Kategori:

Tag på eventyr i vinterlandskabet med stil og komfort iført 2117 of Sweden Kuolpa skaljakke til damer. Denne jakke er den ultimative partner til dine udendørs aktiviteter og vil hjælpe dig med at tackle alle slags vejrforhold med lethed og selvtillid.

Med en Tritech®-membran og 3-lags-konstruktion er denne jakke skabt til at holde dig varm, tør og beskyttet mod elementerne. Uanset om det blæser, sner eller regner, vil Kuolpa jakken sikre, at du forbliver komfortabel og velbeskyttet hele dagen. Den vandtætte og vindtætte teknologi holder regnen ude og varmen inde, så du kan nyde dine udendørs eventyr uden bekymringer.

Jakken er designet med fokus på både stil og funktionalitet. Den feminine silhuet giver dig et smigrende look, mens de praktiske funktioner som justerbar hætte, snefang, og justerbare manchetter sikrer en behagelig pasform og ekstra beskyttelse mod sne og kulde. De mange lommer giver rigelig opbevaringsplads til dine vigtigste ejendele, så du altid har alt ved hånden, når du er på farten.

Uanset om du er på ski, snowboard eller bare udforsker vinterlandskabet, vil 2117 of Sweden Kuolpa skaljakke være din trofaste følgesvend. Så tag styringen over dit udendørs eventyr med stil og selvtillid – det fortjener du. Gør dig klar til at erobre vinteren med Kuolpa skaljakken til damer fra 2117 of Sweden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Kuolpa, skaljakke, dame, sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.