Mascot Skaljakke hi-vis rød/mørk marine l

2.295 kr.

Fremhæv din sikkerhed og stil med Mascot Skaljakken. Hi-vis rød/mørk marine design og optimale funktioner – Perfekt til dig der værdsætter kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 12131501866118631 Kategori:

Mascot Skaljakke hi-vis rød/mørk marine i størrelse L er det ultimative valg, når det kommer til sikkerhed og komfort på arbejdspladsen. Denne jakke kombinerer fluorescerende farver med lodrette og skrå reflekser, der sikrer, at du altid er synlig, selv under dårlige lysforhold. Den tofarvede konstruktion tilføjer et stilfuldt touch til jakken, samtidig med at den opretholder sin funktionalitet.

Jakken er designet med høj åndbarhed, hvilket sikrer, at du forbliver komfortabel selv under fysisk krævende arbejde. Samtidig er den vind- og vandtæt samt har tapede sømme, der effektivt holder dig tør og beskyttet mod elementerne. Med en aftagelig hætte, der er foret og har en regulerbar elastiksnøre, kan du nemt tilpasse jakken efter vejret og dine præferencer.

Den vandtætte lynlås og indvendige vindfang giver ekstra beskyttelse mod vind og regn, mens de to inderlommer giver praktisk opbevaring til dine værdigenstande. Uanset om du arbejder på et byggeplads om natten eller udfører andre former for arbejde, hvor synlighed og beskyttelse er afgørende, vil Mascot Skaljakke hi-vis være din pålidelige følgesvend.

Invester i din sikkerhed og komfort med Mascot Skaljakke hi-vis rød/mørk marine i størrelse L og tag din arbejdsbeklædning til det næste niveau. Lad jakken være din partner på arbejdet og nyd den perfekte kombination af funktionalitet, stil og holdbarhed. Beskyt dig selv og vær synlig i enhver situation med denne fremragende skaljakke fra Mascot.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Skaljakke hi-vis rød/mørk marine l”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.