Mascot Skaljakke hi-vis rød/mørk antracit m

2.295 kr.

Opnå sikkerhed og stil med Mascot Skaljakke i hi-vis rød og mørk antracit. Hold dig synlig og beskyttet i alle vejrforhold.

Køb her

Varenummer (SKU): 12131501866153487 Kategori:

Mascot Skaljakke hi-vis i rød/mørk antracit er en ekstraordinær jakke designet til at imødekomme behovene hos professionelle, der arbejder under krævende forhold. Med sit iøjnefaldende fluorescerende design og lodrette og skrå, tværgående reflekser sikrer denne jakke, at du er synlig og tryg, selv i dårlige lysforhold. Den tofarvede konstruktion tilføjer et stilfuldt touch til den funktionelle jakke.

Den høje åndbarhed og vind- og vandtætte egenskaber gør Mascot skaljakken ideel til udendørs arbejde i skiftende vejrforhold. Alle sømme er tapede for at sikre fuldstændig vandtæthed og holde dig tør og komfortabel hele dagen. Jakken har en aftagelig hætte, der er foret for ekstra varme og har en regulerbar elastiksnor for personlig tilpasning.

Med en vandtæt lynlåslukning og indvendigt vindfang kan du være sikker på, at denne jakke holder dig beskyttet mod elementerne. De praktiske inderlommer giver dig mulighed for at opbevare dine vigtigste arbejdsredskaber sikkert og nemt inden for rækkevidde.

Mascot Skaljakke hi-vis i rød/mørk antracit er ikke kun en pålidelig beskyttelse mod vejrforholdene, men også et stilfuldt og funktionelt valg for enhver professionel, der værdsætter kvalitet og komfort i deres arbejdstøj. Invester i denne jakke i dag og oplev den ultimative kombination af sikkerhed, stil og performance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Skaljakke hi-vis rød/mørk antracit m”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.