Tilbud!

2117 of Sweden Kuolpa, skaljakke, herre, kitt

3.039 kr.

Oplev toppræstationer i stil med 2117 of Sweden Kuolpa skaljakken til herrer. Holdbart design, vind- og vandtæt teknologi til eventyrlystne sjæle.

Køb her

Varenummer (SKU): 5366600739116054 Kategori:

Oplev ultimativ beskyttelse og funktionalitet i enhver skisæson med 2117 of Sweden Kuolpa skaljakken til herrer i kitt farve. Denne teknisk avancerede skijakke er skabt til at følge dig gennem enhver skråning, snestorm eller solrig skidag med stil og selvtillid.

Med en konstruktion, der kombinerer en Tritech®-membran og 3-lags teknologi, er denne jakke vandtæt, vindtæt og åndbar på samme tid. Du kan roligt udforske bjergene og vide, at du er beskyttet mod elementernes rasen, mens jakkens åndbarhed holder dig komfortabel og tør hele dagen.

Intet er overladt til tilfældighederne med denne skaljakke, der er designet med fokus på funktionelle detaljer. Den har justerbare manchetter, en aftagelig hætte og en snefang, der holder sneen ude, mens du suser ned ad pisterne med fart og elegance.

Det stilfulde kitt farveskema bringer et moderne twist til din skigarderobe og sikrer, at du skiller dig ud på pisten. Uanset om du er en erfaren skiløber eller en entusiast på udkig efter det næste eventyr, vil 2117 of Sweden Kuolpa skaljakken tage din skiferie til det næste niveau.

Fås i forskellige størrelser, så du kan finde den perfekte pasform, og med en pris på kun 3039.00 DKK er denne skaljakke en investering i kvalitet, stil og komfort. Gør dig klar til skisæsonen med 2117 of Sweden Kuolpa skaljakken og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Kuolpa, skaljakke, herre, kitt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.