Tilbud!

2117 of Sweden Kuolpa, skaljakke, dame, lyserød

1.999 kr.

Opdag den funktionalitet og stil med 2117 of Sweden Kuolpa shell jakke til kvinder. Perfekt til udendørs eventyr i trendy lyserød.

Køb her

Varenummer (SKU): 10877901519432859 Kategori:

Fuldend din vintergarderobe med stil og funktionalitet med 2117 of Sweden Kuolpa skaljakke til damer i en smuk lyserød farve. Denne jakke er skabt til at imponere på pisten og i byen med sit elegante design og avancerede teknologi.

Med en Tritech®-membran og 3-lags-konstruktion er denne skijakke både vandtæt, vindtæt og åndbar, så du kan nyde enhver udendørsaktivitet i komfort og beskyttelse. Uanset om det sner, regner eller blæser, vil du holde dig varm og tør hele dagen.

Jakken er udstyret med justerbare manchetter og hætte samt en snefang, der holder sne og kulde ude. De tapede sømme giver ekstra holdbarhed og beskyttelse mod elementerne, mens de praktiske lommer giver dig masser af opbevaringsplads til dine vigtigste ting.

Med sit feminine snit og flatterende pasform vil denne kuolpa-jakke ikke kun holde dig varm, men også få dig til at se godt ud på skråningerne. Grib chancen for at skille dig ud fra mængden med denne stilfulde og funktionelle skijakke fra 2117 of Sweden.

Tag styringen over dit vinteroutfit med 2117 of Sweden Kuolpa skaljakke og oplev den perfekte blanding af stil, komfort og ydeevne. Gør dig klar til at erobre vinteren på en elegant og praktisk måde med denne fantastiske jakke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Kuolpa, skaljakke, dame, lyserød”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.