Tilbud!

2117 of Sweden Vika, skaljakke, herre, sort camo

Original price was: 3.999 kr..Current price is: 3.199 kr..

Opdag dit næste eventyr med 2117 of Sweden Vika skaljakke til herrer. Med et stilfuldt sort camouflagemønster og slidstærkt design er du klar til udfordringerne.

Køb her

Varenummer (SKU): 10877902032755723 Kategori:

Elsker du at udforske naturen, uanset hvilket vejr der møder dig? Så er 2117 of Sweden Vika skaljakken det perfekte valg for dig. Denne herrejakke i sort camo kombinerer stil og funktion på en enestående måde, så du kan nyde udendørslivet i al slags vejr.

Vika jakken er lavet af et avanceret 3-lags skalmateriale, der giver dig optimal beskyttelse mod vind og vejr. Med en utrolig høj vandtæthed og åndbarhed holder jakken dig tør og komfortabel, selv under de mest udfordrende forhold. Du kan roligt stole på Vika jakken, når du begiver dig ud på dine eventyr.

Det miljøvenlige design og brugen af genanvendt polyester gør denne jakke til et bæredygtigt valg. Du kan nyde naturen med god samvittighed, velvidende at du har valgt en jakke, der tager hensyn til vores planet.

Den flotte sort camo farve kombineret med det funktionelle design gør denne jakke til en stilfuld ledsager på dine udendørsaktiviteter. Uanset om du er på vandretur i skoven, udforsker bjergene eller blot bevæger dig rundt i byen, vil Vika jakken være din pålidelige partner.

Med 2117 of Sweden Vika skaljakken er du klædt på til enhver udfordring, naturen måtte byde dig. Så tag jakken på, træd ud i verden og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vika, skaljakke, herre, sort camo”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.