Få adgang til et uendeligt univers af underholdning

Få adgang til et væld af dansk og international tv-indhold, der dækker alt fra klassiske dramaer til de nyeste hit-serier. Uanset om du foretrækker spændende krimier, hjertevarmende familiefilm eller innovative dokumentarer, så har du mulighed for at fordybe dig i et uendeligt univers af kvalitetsindhold. Oplev de bedste produktioner fra både danske og internationale produktionsselskaber, og lad dig rive med af de fantastiske fortællinger, der udfolder sig på skærmen.

Ubegrænset streaming til en fast månedlig pris

Med en streaming tjeneste som MAX får du adgang til et uendeligt univers af film, serier, dokumentarer og meget mere. Mod en fast månedlig pris får du ubegrænset adgang til et væld af indhold, der kan streames direkte på dine enheder. Køb streaming tjenesten MAX og nyd den ultimative streaming oplevelse til en overkommelig pris.

Tilgængelig på tværs af enheder – se, hvor du vil

Med denne streaming-platform har du adgang til et uendeligt univers af film, serier og dokumentarer på tværs af dine enheder. Uanset om du ser på din smartphone, tablet eller tv, kan du nyde dit foretrukne indhold, hvor du end befinder dig. Er du på jagt efter gode streaming tjenester? Denne platform tilbyder et alsidigt udvalg, som giver dig mulighed for at opdage nye historier og oplevelser, når og hvor det passer dig bedst.

Opdateres løbende med nye spændende titler

Vores udvalg af film, serier, dokumentarer og meget mere opdateres løbende med spændende nye titler. Uanset om du er til action, komedie, drama eller noget helt andet, finder du altid noget nyt og interessant at fordybe dig i. Vi sørger for, at der altid er noget nyt at opdage, så du aldrig løber tør for inspiration. Lad dig overraske af vores brede og varierede katalog, hvor der er noget for enhver smag.

Personlige anbefalinger baseret på dine præferencer

Vores personlige anbefalinger er skræddersyet til dine individuelle præferencer. Baseret på dine tidligere valg og aktiviteter foreslår vi en række spændende muligheder, som vi tror du vil nyde. Uanset om du er til actionfilm, dokumentarer eller komedier, har vi et bredt udvalg, der passer til netop dine interesser. Lad dig inspirere og opdag nye titler, der vil berige din oplevelse af uendelig underholdning.

Nem og intuitiv brugerflade for en sømløs oplevelse

Med vores brugervenlige platform får du adgang til et hav af underholdningsmuligheder på en intuitiv og sømløs måde. Vores intuitive menu og navigationsværktøjer guider dig nemt gennem et uendeligt udvalg af film, serier, dokumentarer og meget mere. Uanset om du leder efter den nyeste blockbuster eller en skjult perle, er din næste store oplevelse blot et par klik væk. Vores brugerflade er designet til at give dig en smidig og behagelig oplevelse, så du kan fokusere på at nyde indholdet fuldt ud.

Offline-visning – se dine yndlingsserier, når du er på farten

Med offline-visning kan du hente dine yndlingsserier og film direkte på din enhed. Så kan du se dem, når du er på farten og ikke har adgang til internettet. Det betyder, at du altid har din underholdning lige ved hånden, uanset om du er på rejse, i toget eller bare derhjemme uden wifi. Offline-visning giver dig fuld kontrol over, hvad du ser, og når du ser det.

Børnesikring for at beskytte dine mindste

Når du abonnerer på et streamingtjeneste, er det vigtigt at tage hensyn til dine børns sikkerhed. De fleste tjenester tilbyder effektive børnesikringsindstillinger, som giver dig mulighed for at begrænse adgangen til indhold, der ikke er egnet til børn. Du kan indstille aldersgrænser, blokkere specifikke programmer eller profiler og endda sætte tidsgrænser for, hvor længe dine børn må se tv. Ved at aktivere disse funktioner kan du være tryg ved, at dine børn kun har adgang til passende og alderssvarende indhold, mens de nyder det uendelige univers af underholdning.

Prøv MAX gratis i 30 dage – oplev forskellen selv

Oplev et uendeligt univers af underholdning med MAX. Prøv tjenesten gratis i 30 dage og få adgang til tusindvis af film, serier, dokumentarer og meget mere. Uanset om du er til action, komedie, drama eller noget helt tredje, så har MAX noget for enhver smag. Lad dig rive med af de spændende fortællinger og oplev forskellen selv. Tilmeld dig i dag og få en uforglemmelig oplevelse.

Opgrader din streaming-oplevelse med MAX i dag

Opgrader din streaming-oplevelse med MAX i dag. MAX tilbyder et uendeligt univers af underholdning, hvor du kan få adgang til tusindvis af film, serier, dokumentarer og meget mere. Med MAX får du en forbedret streaming-oplevelse, hvor du kan nyde indhold i høj kvalitet og med minimal forsinkelse. Uanset om du foretrækker action, komedie, drama eller noget helt andet, så har MAX noget for enhver smag. Tilmeld dig i dag og oplev et nyt niveau af streaming-underholdning.